Antena 3 CNN Coronavirus Amenda primită de un hunedorean prins că își plimba câinele, deși trebuia să stea în carantină

Amenda primită de un hunedorean prins că își plimba câinele, deși trebuia să stea în carantină

 Un hunedorean care trebuia să stea în carantină a fost prins că își plimba câinele.

Amenda primită de un hunedorean prins că își plimba câinele, deși trebuia să stea în carantină
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    26 Noi 2020   •   23:38

Polițiștii hunedoreni au verificat un bărbat care figura în carantină, dar nu a fost găsit acasă. Bărbatul a fost sunat și le-a spus poliţiştilor că a ieșit la plimbare cu câinele.

Hunedoreanul a fost amendat cu 3.300 de lei.

Polițiștii din orașul Hunedoara au verificat, miercuri, 82 de societăți comerciale şi 44 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au dat 25 de sancțiuni contravenționale (24 pentru nerespectare măsurii protecție individuală şi una pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare), valoarea totală a amenzilor fiind de 7.300 de lei.

Coronavirus în România, 26 noiembrie 2020. Un nou record negativ în secțiile de ATI

Coronavirus în România, 25 noiembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 171 de noi decese, 9.005 de persoane infectate cu COVID, în timp ce avem parte de un nou record negativ la ATI: 1.226 persoane sunt internate la terapie intensivă.

Pe teritoriul României, 48.458 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 12.376 de  persoane se află în izolare instituționalizată.

De asemenea, 70.873 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 58 de persoane.

×
Subiecte în articol: Hunedoara carantină caine
Parteneri
PSD s-a decis: Gabriela Firea candidează la Primăria Capitalei
x close