Antena 3 CNN Coronavirus Numărul cazurilor de COVID în București a explodat! Incidența a depășit 10 la mia de locuitori

Numărul cazurilor de COVID în București a explodat! Incidența a depășit 10 la mia de locuitori

Potrivit Direcției de Sănătate București, incidența cazurilor de COVID a ajuns, marți dimineața, în Capitală, la 10,31 la mia de locuitori

Numărul cazurilor de COVID în București a explodat! Incidența a depășit 10 la mia de locuitori
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    05 Oct 2021   •   10:33

Rata de incidență a ajuns în București la 10,31 la mie, după ce luni aceasta a fost de 9,64.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, întrunit în ședință extraordinară, a luat sâmbătă o serie de măsuri care au intrat în vigoare începând cu 3 octombrie, ora 00:00.

În spațiile publice: piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție.

Este permisă desfășurarea orelor de educație fizică doar în spații deschise, fără obligativitatea purtării măștii de protecție.

În spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura în Municipiul București cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție.

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile în localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: incidenta București
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close