Antena 3 CNN Coronavirus Ioana Mihăilă: "Deja au fost suplimentate paturile la Terapie Intensivă pentru bolnavii COVID"

Ioana Mihăilă: "Deja au fost suplimentate paturile la Terapie Intensivă pentru bolnavii COVID"

Numărul paturilor de spital necesare bolnavilor de COVID-19 a fost suplimentat în Capitală, în această săptămână, a anunţat, sâmbătă, ministrul Sănătăţii.

Ioana Mihăilă: "Deja au fost suplimentate paturile la Terapie Intensivă pentru bolnavii COVID"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2021   •   19:33

"Deja au fost suplimetate paturile pentru Terapie Intensivă. Deja Babeșul a cerut și a primit aviz de la DSP pentru suplimentare. 

Mai mult, Spitalul Universitar de Urgență a pus la dispoziție aproximativ 250 de paturi pentru pacienți COVID, din care 28 de paturi pentru Terapie Intensivă și 20 de paturi pentru Terapie intermediară", a declarat, sâmbătă, ministrul Ioana Mihăilă.

Potrivit oficialului, cele mai multe spitale din Bucureşti care sunt plurispecializate au ambele tipuri de circuite, COVID și non-COVID, dar bolnavii infectaţi cu coronavirus sunt primiți și în spitalele care au secții de boli infecțioase sau de pneumologie.

Bilanţ COVID-19 din 4 septembrie 2021, în România. Un număr uriaş de infectări în 24 de ore

Bilanţ COVID-19 din 4 septembrie 2021, în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1568 noi cazuri de infectare cu coronavirus.

"Până astăzi, 4 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.104.766 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.058.215 pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 34.678 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat", se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului.

×
Subiecte în articol: Ioana Mihăilă paturi COVID-19
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close