Limită de vaccinare pentru polițiști și militari: MAI și MApN vor primi cel mult 1000 de vaccinuri pe zi pentru angajați

de Georgiana Adam    |    18 Ian 2021   •   22:00
Limită de vaccinare pentru polițiști și militari: MAI și MApN vor primi cel mult 1000 de vaccinuri pe zi pentru angajați Hepta

Din cauza numărului limitat de vaccinuri împotriva COVID-19, Ministerul Apărării și Ministerul Afacerilor Interne vor trebui să limiteze vaccinarea angajaților săi la cel mult o mie pe zi.

Președintele Comitetului Național de Vaccinare, Dr. Valeriu Gheorghiță, precizează într-o adresă intrata în posesia Europa FM că limitarea este valabilă în următoarele 3 săptămâni.

În adresa trimisă M.A.I. și MApN se arată că, din cauza întârzierilor de livrare a dozelor de vaccin de către producători, se impune, temporar, pentru o perioadă inițiala de 3 săptămâni, restricționarea vaccinării, la 16.800 pe zi, la nivel național.

Astfel, primii restricționați vor fi militarii și polițiștii.

La Ministerul Apărării, vor avea prioritate la vaccinare militarii care pleacă în misiuni, pensionarii militari și veteranii de război.

Cele două ministere vor cere vaccinurile de la DSP și vor cere STS să blocheze sloturile pentru cele 2.000 de vaccinuri zilnice (prima doză și rapel).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close