Antena 3 CNN Coronavirus Lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 eficient și pentru subvariantele Omicron

Lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 eficient și pentru subvariantele Omicron

Ministerul Sănătății a publicat astăzi lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 adaptat pentru a oferi o protecție mai largă față de tulpina originală și față de subvariantele Omicron BA.4 și BA.5. 

Lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 eficient și pentru subvariantele Omicron
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    15 Dec 2022   •   18:06

Ministerul Sănătății a publicat lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 (COMIRNATY ORIGINAL / OMICRON BA.4-5-Pfizer BioNTech).

Vaccinul este adaptat pentru a oferi o protecție mai largă față de tulpina originală și față de subvariantele Omicron BA.4 și BA.5. Cu el se pot vaccina toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani, cărora li s-a administrat schema primară de vaccinare împotriva COVID-19 cu cel puțin 3 luni înainte.

Potrivit MS, vaccinul oferă protecție împotriva complicațiilor și formelor grave ale bolii. Noul vaccin împotriva COVID-19 este disponibil în centrele de vaccinare și, la cerere, la medicii de familie.

Lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 se regăsește AICI.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close