Antena 3 CNN Coronavirus Localitățile ilfovene Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele și Corbeanca ies din carantină

Localitățile ilfovene Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele și Corbeanca ies din carantină

Comitetul pentru Situații de Urgență Ilfov a decis, luni, să ridice măsură carantinei pentru localitățile Bragadiru, Ciorogarla, Corbeanca și Măgurele. Asta după ce a primit propunerile de la DSP și INSP.

Localitățile ilfovene Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele și Corbeanca ies din carantină
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    26 Apr 2021   •   18:35

În cele patru localități din ilfov existau restricții pentru toate zilele săptămânii, iar de astăzi vor rămâne doar pentru weekend. Mai exact magazine închise în weekend la ora 18.00, circulația permisă doar până la 20:00.

Bucureştiul scapă de carantina de weekend

În Capitală va fi ridicată carantina de weekend. Magazinele vor rămâne deschise până la ora 21:00, iar locuitorii din București vor putea circula fără declarație de proprie răspundere până la ora 22:00.

Relaxarea vine pentru că incidența infectărilor a scăzut sub 3,5 la mia de locuitori. Prefectul Bucureștiului anunță că urmează controale la agenții economici pentru a se verifica dacă restricțiile rămase se respectă.

Măsurile de relaxare vor intra în vigoare de la 00:00 a zilei de mâine. Astfel, de mâine toţi operatorii economici vor putea funcționa până la ora 21:00 în fiecare zi. Se redeschid și sălile de fitness.

„Nu mai există interdicția aplicată sălilor de sport fitness de a funcționa. Acestea sunt singurele modificări care au fost făcute restul măsurilor rămân, în continuare, în vigoare cel puțin până la momentul la care incidența va scădea sub 3 la mia de locuitori, ceea ce ne dorim cu toții pentru a putea deschide sălile de spectacol, restaurantele, să avem o relaxare mult mai mare.

Pentru Paște nu avem interdicții suplimentare. Sunt măsurile pe care le știm cu toții. În noaptea Paștelui este permisă deplasarea tuturor cetățenilor care doresc să meargă la slujba de Înviere în perioada 22:00-05:00", a spus prefectul Capitalei, Alin Stoica.

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close