Antena 3 CNN Coronavirus Locul în care oamenii care nu poartă mască de protecție sunt pedepsiți să sape gropi în cimitire

Locul în care oamenii care nu poartă mască de protecție sunt pedepsiți să sape gropi în cimitire

În Java, o insulă din Asia de Sud Est aparținând Indoneziei, cei care refuză să poarte mască de protecție sunt obligați să sape gropi pentru victimele răpuse de noul coronavirus.

Locul în care oamenii care nu poartă mască de protecție sunt pedepsiți să sape gropi în cimitire
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    14 Sep 2020   •   14:00

Opt persoane care au refuzat să poarte mască de protecție au fost obligate să sape gropi într-un cimitir din zonă, informează Daily Mail.

Cei pedepsiți astfel nu au participat la organizarea înmormântărilor.

Sperăm că acest lucru îi va descuraja să acționeze la fel și pe viitor”, a transmis un oficial.

Indonezia a înregistrat duminică un număr de 3.636 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul total până în prezent fiind de 218.382 de persoane infectate.

A fost record de îmbolnăviri COVID-19 la nivel mondial. Peste 300.000 noi îmbolnăviri s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, cele mai mari creşteri fiind înregistrate în India, SUA şi Brazilia. Bilanţul deceselor a ajuns la un total de 917.417.

Numărul îmbălnăvirilor de COVID-19 sunt încă în creştere în 58 de ţări.

Coronavirus în România, 14 septembrie 2020. Un nou număr uriaș de infectări

Până luni, 14 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 104.187 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 

43.244 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.374 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

692 cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 692 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 201 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 4.185 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

×
Subiecte în articol: mască protecţie indonezia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close