Antena 3 CNN Coronavirus MAE: 190 de cetățeni români aduși miercuri seara în țară de la Roma

MAE: 190 de cetățeni români aduși miercuri seara în țară de la Roma

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că în această seară, 25 martie, au fost aduși în țară 190 de cetățeni români, de la Roma, în contextul crizei de coronavirus.

MAE: 190 de cetățeni români aduși miercuri seara în țară de la Roma
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Mar 2020   •   20:20

"În continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul acestei seri au revenit în țară 190 cetățeni români", a anunțat MAE printr-un comunicat.

Cetățenii români au fost repatriați din Roma, Italia, cu o cursă aeriană, tip charter, operată de Tarom.

Ministerul Afacerilor Externe le transmite românilor să evite în această perioadă călătoriile externe care nu sunt neapărat necesare. De asemenea, MAE le atrage atenția cetățenilor români din străinătate că nu e recomandat să revină în România în această perioadă.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close