Antena 3 CNN Coronavirus MAE: Peste 180 de cetățeni români aduși luni seara din Veneția cu o cursă charter

MAE: Peste 180 de cetățeni români aduși luni seara din Veneția cu o cursă charter

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că în această seară, 24 martie, vor fi aduși în țară 184 de cetățeni români, din Veneția, în contextul crizei de coronavirus.

MAE: Peste 180 de cetățeni români aduși luni seara din Veneția cu o cursă charter
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Mar 2020   •   18:36

"În continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul acestei seri vor reveni în țară 184 cetățeni români", precizează MAE într-un comunicat.

Cetățenii români vor fi repatriați din Veneția, Italia, cu o cursă aeriană, tip charter, operată de o companie privată.

Ministerul Afacerilor Externe le transmite românilor să evite în această perioadă călătoriile externe care nu sunt neapărat necesare. De asemenea, MAE le atrage atenția cetățenilor români din străinătate că nu e recomandat să revină în România în această perioadă.

 

×
Subiecte în articol: Venetia coronavirus
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close