Antena 3 Coronavirus Managerul Spitalului Victor Babeș: "Suntem pe val. Se umple spitalul cu pacienți nevaccinați. E groaznică moartea prin sufocare de COVID"

Managerul Spitalului Victor Babeș: "Suntem pe val. Se umple spitalul cu pacienți nevaccinați. E groaznică moartea prin sufocare de COVID"

de Georgiana Adam    |    05 Aug 2021   •   10:09
Managerul Spitalului Victor Babeș: "Suntem pe val. Se umple spitalul cu pacienți nevaccinați. E groaznică moartea prin sufocare de COVID"
Sursa foto: Facebook/Simin Aysel Florescu

Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Capitală a început să se umple, din nou, de bolnavi COVID, mai ales tineri şi fără comorbidități, atrage atenţia managerul unității sanitare, medicul Simin Aysel Florescu. 

Sunt şi pacienţi vârstnici cu forme severe și critice de COVID-19, însă ce au toţi în comun este infecţia cu tulpina Delta şi faptul că nu sunt vaccinaţi, spune medicul.

"Suntem pe val... pe valul 4", povestește dr. Simin Florescu că i-a spus medicul șef de gardă . 

Doctoriţa are și un mesaj pentru cei care refuză să se vaccineze din cauza "efectelor adverse": "Ce e mai advers decât moartea prin sufocare de COVID?"

Manager Spital V. Babeş: "Iar se umple spitalul. Cu pacienți mai ales tineri, cu forme critice de COVID şi nevaccinaţi"

" "Suntem pe val", îmi spune medicul sef de garda, Elena N...." pe valul 4", adaugă ea, râzând nervos......

Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINATI. 

Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale.  

Și atunci de ce nu sunt vaccinați??

Pentru ca "nu cred în vaccin". Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți???? 

Și atunci de ce nu sunt vaccinați???

Pentru ca le e frica de "efecte adverse". Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID??

ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați????

Dr. Simin-Aysel Florescu: "Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viaţă?"

Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie!! Nu trebuie sa "credeti", ci sa ascultați argumentele lor medicale și sa luați o hotărâre cu creierul ala bun, nu cu ala din paleolitic.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????

Vor sa moara sau sa fie legați de un tub de oxigen pe viata? Vor sa tremure de frica pentru viata familiilor și prietenilor lor? Nu cred.

Și atunci de ce nu va vaccinati???????

Hai, pana nu va ia ca din oala. 

Vaccinati-va, dati-va și dati-le celor din jur șansa la viata și sănătate. 

Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ati știut la ce va expuneți. 

Noi v-am spus.....", este mesajul transmis de dr. Simin-Aysel Florescu, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close