Antena 3 CNN Coronavirus MApN promite construirea unui spital în România, în doar cinci zile, unde vor fi tratați pacienții cu coronavirus

MApN promite construirea unui spital în România, în doar cinci zile, unde vor fi tratați pacienții cu coronavirus

După exemplul dat de chinezi, care au reușit să construiască un spital în Wuhan în zece zile, MApN a promis că va construi un spital în România în doar cinci zile, unde vor putea fi tratați pacienții cu coronavirus.

MApN promite construirea unui spital în România, în doar cinci zile, unde vor fi tratați pacienții cu coronavirus
Sursa foto: Facebook/ MApN
19 Mar 2020   •   20:25

Spitalul MApN se ridică lângă Bucureşti şi avea avea 500 de paturi pentru pacienţi cu forme uşoare sau medii de coronavirus.

„Militarii Batalionului 96 Geniu execută lucrări de amenajare genistică în sprijinul autorităţilor publice. După cum puteți observa, în cadrul batalionului am destinat o serie de mijloace tehnice, de geniu (...) în proximitatea Spitalului Ana Aslan. Militarii care lucrează pe aceste utilaje sunt cei mai buni militari din cadrul batalionului, au experiență în teatre de operații din Bosnia, Irak, Afganistan”, a spus Lt. col Gimiga Iuliu- Silviu , comandantul Batalionul 96 Geniu.

Unitatea medicală va avea unităţi de triaj, laborator, radiologie, sterilizare şi zonă de decontaminare.

„Suntem cu toţii solidari în faţa unei asemenea ameninţări şi vă asigur că ne vom face datoria. Staţi acasă pentru noi, noi luptăm pentru voi”, a spus colonel Oliver Anghel, purtător de cuvânt MApN.

×
Subiecte în articol: coronavirus spital MApN
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close