Antena 3 CNN Coronavirus Maraton de vaccinare anti-COVID în Capitală. Lista centrelor deschise nonstop până luni

Maraton de vaccinare anti-COVID în Capitală. Lista centrelor deschise nonstop până luni

Un nou maraton de vaccinare a început în Capitală. De astăzi şi până luni dimineaţă, cetăţenii se pot imuniza în şase centre de vaccinare din București unde vor fi disponibile toate tipurile de vaccin anti-COVID. 

Maraton de vaccinare anti-COVID în Capitală. Lista centrelor deschise nonstop până luni
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2021   •   09:03

Centrele vor fi deschise non-stop, iar reţeaua de transport public (STB) va menţine în circulaţie şi pe timp de noapte vehiculele care au trasee către fiecare locaţie. 

La eveniment va fi prezent şi reprezentatul OMS trimis în România, la ora 12:00 la Palatul Copiilor.

De azi şi până luni, şase centre deschise în Capitală pentru vaccinare

Maratonul de vaccinare este organizat în Capitală în perioada 22-25 octombrie şi a început în această dimineaţă, la ora 8:00.

Maratonul se desfășoară în șase centre de vaccinare din București unde vor fi disponibile toate tipurile de vaccin aprobate. Centrele sunt la Romexpo, Circul metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Clubul seniorilor Mihai Eminescu. 

La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (12+) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV. 

Medicii atrag atenţia că nu contează care din cele patru vaccinuri aleg oamenii să le facă. Important este ca aceştia să se vaccineze şi să înţeleagă importanţa vaccinului.

Centre de vaccinare: Romexpo, Circ, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall, Clubul seniorilor Mihai Eminescu

În plus, reţeaua de transport public anunță că va asigura transportul călătorilor la centrele de vaccinare pe durata desfășurării Maratonului de Vaccinare din București.

În perioada 22-25 octombrie, STB va menține în circulație, pe timp de noapte, vehiculele de pe traseele care converg către cele șase centre de vaccinare: Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Clubul seniorilor Mihai Eminescu.
 

×
Subiecte în articol: vaccin maraton maraton vaccinare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close