Antena 3 Coronavirus Maraton de vaccinare pentru copii. Gheorghiță: "Se vor putea imuniza adolescenții între 16 și 18 ani"

Maraton de vaccinare pentru copii. Gheorghiță: "Se vor putea imuniza adolescenții între 16 și 18 ani"

de Maria Zărnescu    |    18 Mai 2021   •   14:03
Maraton de vaccinare pentru copii. Gheorghiță: "Se vor putea imuniza adolescenții între 16 și 18 ani" Agerpres

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiță a anunțat marți că în zilele de 31 mai și 1 iunie va fi organizat un maraton de vaccinare pentru copii.

"Intenționăm să organizăm în perioada 31 mai-1 iunie, pentru că este Ziua internațională a copilului, un maraton la nivel la nivel național pentru vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 16-18 ani, însă dacă până la acel moment vom avea și autorizarea pentru grupa de vârstă 12-15 ani avem în plan această activitate de vaccinare", a declarat Valeriu Gheorghiță.

Medicul a ținut să precizeze că minorii se vor prezenta la vaccinare însoțiți de părinți.

"Ne-am dori să funcționeze neîntrerupt cel puțin 24 de ore, încât să dăm posibilitatea unui număr cât mai mare de tineri, de copii, de adolescenți, să se poată prezenta în centrele de vaccinare evident însoțiți de un aparținător, de tutorele legal, părinți, bunici", a adăugat Valeriu Gheorghiță.

Adolescenții se pot vaccina și până atunci, însă în data de 31 mai și 1 iunie, ei vor avea prioritate în centrele de vaccinare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close