Antena 3 CNN Coronavirus Marcel Vela, mesaj pentru români: „Absența celor dragi este dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Rămâneți în case!”

Marcel Vela, mesaj pentru români: „Absența celor dragi este dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Rămâneți în case!”

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, le-a transmis românilor că stă în puterea fiecăruia dintre noi să găsească resursele necesare pentru depășirea acestei crize și le-a cerut să nu se mai expună, pe ei și pe ai lor, infectării cu coronavirus.

Marcel Vela, mesaj pentru români: „Absența celor dragi este dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Rămâneți în case!”
Sursa foto: Marcel Vela/ Facebook
21 Mar 2020   •   22:09

”Dragi români, ne confruntăm cu una dintre cele mai mari crize din ultimii ani. Rezolvarea se află la noi. E în puterea noastră să găsim resursele, acum, poate mai mult ca niciodată, să arătăm forța pe care acest popor avut-o dintotdeauna. Absența celor dragi este dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Rămâneți în case. Prioritatea noastră, a Guvernului, a factorilor responsabili, este viața românilor. Împreună am rezistat prin războaie, cutremure și dictatură. Vom rezista și acum uniți ca unul. Dumnezeu să binecuvânteze România”, a spus Marcel Vela.

Se închid mall-urile, sunt interzise grupurile mai mari de 3 persoane în afara locuinței, restricții de circulație pe timpul nopții

În cursul serii de sâmbătă, Marcel Vela a anunțat noi măsuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, cuprinse într-o ordonanță militară, între acestea numărându-se închiderea mall-urilor, interzicerea grupurilor mai mari de trei persoane în afara locuinței și interzicerea intrării străinilor în România, cu câteva excepții.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close