Antena 3 Coronavirus Marcel Vela: 'Avem în analiză o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani'

Marcel Vela: 'Avem în analiză o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani'

23 Apr 2020   •   00:24
Marcel Vela: 'Avem în analiză o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani'

Marcel Vela a răspuns întrebărilor puse de cetățeni cu privire la relaxarea măsurilor de restricție, impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Ministrul de Interne a declarat că se ia în calcul schimbarea intervalului orar pentru bătrâni și adăugarea unui nou program de seară. 

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani, a venit si căldura si probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai fericit, va fi mutat mai în prima parte a zilei. La magazine, în prima parte a zilei beneficiați de condiții mai propice pentru a fi protejați, supermarketurile sunt igienizate la primele ore. 

Luăm în calcul o nouă evaluare pentru un interval orar de seară sau după-amiază. Avem în vedere acest aspect și vă vom anunța cât de curând cu privire la reprogramarea prgramului, dacă îmi permiteți acest joc de cuvinte”, a răspuns Marcel Vela unui mesaj de pe Facebook.  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close