Antena 3 CNN Coronavirus Mărturia cutremurătoare a unui pacient vindecat de coronavirus: M-au scos din sicriu, pot merge din nou

Mărturia cutremurătoare a unui pacient vindecat de coronavirus: M-au scos din sicriu, pot merge din nou

Un fancez de 67 de ani a făcut mărturii cutremurătoare după ce s-a vindecat de coronavirus “Sunt în viață. M-au scos din sicriu, pot merge din nou” a zis bărbatul.

Mărturia cutremurătoare a unui pacient vindecat de coronavirus: M-au scos din sicriu, pot merge din nou
Sursa foto: Hepta
15 Apr 2020   •   19:37

Pe 14 martie, bărbatul a ajuns la spital. “Am venit aici și mi-am spus că voi muri în curând, am recunoscut-o, cu amărăciune, mă gândeam la copiii mei, la toate cele pe care le-am lăsat în urmă.”, spune Gatti, potrivit libetatea.ro.

Pe 17 martie, Gatti și-a sunat familia chiar înainte de a fi intubat pentru a-și lua rămas bun. Șansele sale de supraviețuire erau slabe. “Mi-am spus: vom muri. Cheia este acum să știi cum, când și cu ce suferință?”

Astăzi, Claude Gatti este al doilea pacient care a părăsit centrul de reanimare din Ajaccio. Trebuie să stea încă două săptămâni la spital. În ciuda acestui lucru, se bucură în fiecare dimineață urmărind soarele: „Viața este tragică, dar este frumoasă. Trebuie să-o gustați în fiecare zi.”
 

×
Subiecte în articol: Franta pacient
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close