Antena 3 CNN Coronavirus Mărturia unui primar rămas cu sechele grave după ce s-a vindecat de COVID-19, în primăvară: ”Am avut cam trei luni de zile probleme”

Mărturia unui primar rămas cu sechele grave după ce s-a vindecat de COVID-19, în primăvară: ”Am avut cam trei luni de zile probleme”

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, din Suceava, și soția sa, s-au infectat în primăvară cu COVID-19.

Mărturia unui primar rămas cu sechele grave după ce s-a vindecat de COVID-19, în primăvară: ”Am avut cam trei luni de zile probleme”
de Andreea Cigolea    |    19 Sep 2020   •   19:41

Acum, la mai bine de patru luni de când s-au vindecat, cei doi se află în continuare sub tratament. Gheorghe Fron, şi soţia lui, Luminiţa, au în continuare probleme de sănătate. Primarul are afectare ranală, iar soţia acestuia a rămas cu o capacitate pulmonară de doar 64%.

„Am avut cam trei luni de zile probleme cu rinichii, dar familia mea încă are probleme. De exemplu, soţiei plămânii îi funcţionează la 64% din capacitate. Suntem sub tratament”, a spus Gheorghe Fron potrivit Adevărul.ro.

Primul spune că s-ar fi îmbolnăvit după ce a fost la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică, acolo unde a lucrat 12 ani.

×
Subiecte în articol: primar coronavirus
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close