Antena 3 CNN Coronavirus Un medic ATI la spitalul din Suceava a murit la două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19

Un medic ATI la spitalul din Suceava a murit la două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19

Ovidiu Irimescu, medic ATI la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, a murit la numai 46 de ani, la două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externat din spital.

Un medic ATI la spitalul din Suceava a murit la două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19
Sursa foto: Hepta / monitorulsv.ro
de Alin Tarnovschi    |    28 Dec 2020   •   19:20

În vârstă de 46 de ani, medicul anestezist Ovidiu Irimescu, angajat al Secţiei ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, s-a îmbolnăvit în luna noiembrie de COVID-19.

A fost internat chiar în spitalul în care îngrijea bolnavi, a fost la rândul său tratat, iar după ce s-a vindecat a fost externat. După 12 zile de la externare, medicul Irimescu s-a simţit rău şi s-a întors la spitalul din Suceava cu dispnee.

Potrivit unor surse ale publicaţiei locale monitorulsv.ro, medicul Irimescu ar fi suferit anumite complicaţii tardive, cel mai probabil microembolii.

Pe 19 decembrie, Ovidiu Irimescu a fost transferat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. dr. Matei Balş" din Bucureşti, acolo unde astăzi s-a stins din viaţă.

De asemenea, în vara acestui an, medicul Irimescu s-a îmbolnăvit de hepatită, astfel că organismul său era vulnerabil, iar sistemul imunitar nu era complet refăcut.

×
Subiecte în articol: COVID-19 coronavirus
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close