Antena 3 CNN Coronavirus Un medic infectat cu COVID-19 a fost găsit mort în cabinetul său. DSP Botoșani caută pacienții cu care a intrat în contact

Un medic infectat cu COVID-19 a fost găsit mort în cabinetul său. DSP Botoșani caută pacienții cu care a intrat în contact

Un medic de familie din Botoșani a fost găsit mort în cabinetul său. Analizele au arătat că medicul era infectat cu noul coronavirus.

Un medic infectat cu COVID-19 a fost găsit mort în cabinetul său. DSP Botoșani caută pacienții cu care a intrat în contact
de Silvia Țigănilă    |    11 Noi 2020   •   17:50

Medicul de familie de 46 de ani din Botoşani a murit luni în cabinetul său.

Direcția de Sănătate Publică Botoșani a început o anchetă epidemiologică pentru a stabili persoanele cu cine a avut contact medicul de familie, înainte de deces.

Județul Botoșani avea miercuri o rată de infectare de 2,68 la mia de locuitori.

Coronavirus în România, 11 noiembrie 2020. Record de pacienți care au murit de COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat ultimul bilanț al pandemiei de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore a fost înregistrat un nou record în ceea ce privește pacienții care au murit din cauza COVID-19. Până astăzi, 11 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 324.094 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

218.086 de pacienți au fost declarați vindecați

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.799 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.074 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 8.389 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Citiți și: Dr. Gabriel Diaconu, despre raportările zilnice de COVID: "Autoritățile române mint. Guvernul Orban minte"

×
Subiecte în articol: medic Botoșani coronavirus
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A murit Ion Vianu, scriitor și medic psihiatru, la vârsta de 90 de ani
x close