x close

Un medic care a supraviețuit de două ori cancerului a murit de COVID-19. A fost nevoit să poarte aceeași mască timp de o săptămână

de S.T.    |    02 Apr 2020   •   18:29
Un medic care a supraviețuit de două ori cancerului a murit de COVID-19. A fost nevoit să poarte aceeași mască timp de o săptămână Frank Gabrin

Un medic de la Urgențe, de 60 de ani, din New York, care a supraviețuit de două ori cancerului, a fost răpus de COVID-19.

Bărbatul a fost nevoit să poarte o singură mască și o singură pereche de mănuși de protecție, timp de o săptămână.

„A fost un medic incredibil. Îi plăcea să aibă grijă de oameni. A fost un înger”, a declarat Arnold Vargas, 28, despre soțul său, dr. Frank Gabrin.

„Ieri dimineață mi-a spus că nu poate respira. Am încercat totul ca să îl salvez. A murit în brațele mele”, a povestit femeia pentru nypost.com.

Un prieten al medicului a declarat pentru The Post că medicul a avut la dispoziție un singur kit de protecție.

„A avut o singură mască și o singură pereche de mănuși care îi erau, oricum prea mici, așa că s-au rupt atunci când a încercat să le pună pe mâini. Atunci când a aflat că s-a îmbolnăvit mi-a spus că știe exact când a luat virusul: atunci când a fost nevoit să refolosească o mască, timp de o săptămână”, a povestit Debra Vasalech Lyons.

Citeşte mai multe despre:

medic cancer covid coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati