Antena 3 Coronavirus Medic din Sibiu, despre situația revoltătoare din spital: "Nu avem echipament de protecție, deja avem un caz de coronavirus"

Medic din Sibiu, despre situația revoltătoare din spital: "Nu avem echipament de protecție, deja avem un caz de coronavirus"

24 Mar 2020   •   16:52
Medic din Sibiu, despre situația revoltătoare din spital: "Nu avem echipament de protecție, deja avem un caz de coronavirus"
Sursa foto: Antena 3

Un medic de la Spitalul Militar din Sibiu a tras un semnal de alarmă asupra faptului că personalul medical nu are echipament de protecție și a intrat în contact cu un pacient diagnosticat cu coronavirus.

„Sunt medic de urgență CPU Spitalul Militar Sibiu. Nu avem echipament de protecție, avem deja un caz de COVID-19, plămân pozitiv la CT. Managerul Spitalului a decis să fie testat pacientul după trei zile de la internare, a refuzat să testeze personalul contact, spunând că testarea este doar pentru pacienți, nu pentru personalul medical”, reclamă medicul pe Facebook.

Medicul s-a adresat autorităților, întrebându-le unde vor să ajungă cu acest plan și dacă doresc închierea spitalului.

„Această atitudine de amatorism managerial va atrage consecințele închiderii unui spital care ar trebui să fie unul strategic. Nu avem echipament de protecție, nu avem personal, spitalul nu are un plan în ceea ce privește circuitul pacienților infectați. Doriți închiderea spitalului? Va fi în maxim două săptămâni dacă nu aduceți medici militari cu experiență managerială”, a mai scris medicul, care afirmă că directorul unității medicale i-ar fi amenințat pe doctori cu desfacerea contractului de muncă.

După postarea medicului, prefectul Sibiului, Mircea Crețu, a cerut DSP Sibiu să verifice situația de la Spitalul Militar din oraș.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus Sibiu medic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close