Antena 3 CNN Coronavirus "Persoanele nevaccinate anti-COVID-19 nu ar trebui să poată să călătorească". Avertismentul unui medic german

"Persoanele nevaccinate anti-COVID-19 nu ar trebui să poată să călătorească". Avertismentul unui medic german

Cei care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului nu ar trebui să aibă voie să călătorească sau să meargă la diverse activităţi sau întâlniri, pentru că răspândesc virusul şi pot fi un pericol real pentru cei din jur.

"Persoanele nevaccinate anti-COVID-19 nu ar trebui să poată să călătorească". Avertismentul unui medic german
Sursa foto: Getty Images
de Milena Niță    |    11 Iul 2021   •   13:08

Mesajul de atenţionare vine de la un medic german care spune că în cazul celor nevaccinaţi testarea nu rezolvă multe, potrivit agerpres.ro.

"Nevaccinaţilor nu ar trebui să li se permită să-şi scoată măştile. Nu ar trebui să meargă pe stadioane, la bazine de înot sau în supermarketuri fără măşti", a declarat Peter Heinz, şeful unei asociaţii a medicilor din landul german Renania-Palatinat, pentru presa locală.

Dr. Peter Heinz: "Testarea nu protejează. Oricine călătoreşte se poate infecta şi apoi să se întoarcă cu virusul"

În plus, persoanele care nu s-au vaccinat anti-COVID nu ar trebui să plece în vacanţe, chiar dacă au un test care arată că nu sunt infectaţi, a insistat el.

"Testarea nu protejează. Oricine călătoreşte undeva cu un test PCR negativ se poate infecta acolo şi apoi să se întoarcă cu virusul", explică medicul german.

"Când le redai libertăţile celor nevaccinaţi, pierzi ocazia de a ajunge la toată lumea cu vaccinarea", aşadar oamenilor trebuie să li se spună că "fără vaccinare, nu există libertăţi".

Persoanele nevaccinate anti-COVID-19 sunt un pericol pentru societate şi nu ar trebui să beneficieze de aceleaşi libertăţi ca persoanele vaccinate, mai argumentează medicul.

Medic german: "Acordarea de stimulente pentru a încuraja vaccinarea este o acţiune absurdă"

După părerea lui, acordarea de stimulente pentru a încuraja vaccinarea este absurdă, dar nici nu este adeptul impunerii prin lege a vaccinării.

"Acordarea de stimulente pentru a încuraja vaccinarea este o acţiune absurdă, dar şi impunerea prin lege a vaccinării ar fi un demers greşit", mai spune medicul german Peter Heinz.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Peter Heinz vaccin calatorii concediu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close