Antena 3 CNN Coronavirus Un medic de familie din Vaslui a murit la trei zile după ce a fost depistat cu noul coronavirus

Un medic de familie din Vaslui a murit la trei zile după ce a fost depistat cu noul coronavirus

Un medic de familie din comuna Vinderei, județul Vaslui, a murit la doar trei zile după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Un medic de familie din Vaslui a murit la trei zile după ce a fost depistat cu noul coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    11 Noi 2020   •   18:15

Medicul Mihai Buescu era cunoscut şi cu alte boli.

Medicul anunțase că îşi suspendă activitatea la cabinet timp de 14 zile, având în vedere că a fost depistat pozitiv şi că va trebui să stea în izolare.

”Fac apel către fiecare pacient al cabinetului ca în cazul în care are o urgenţă să apeleze la serviciul 112. Totodată, vă rog să fiţi înţelegători şi să aveţi răbdare, deoarece această perioadă va trece şi lucrurile vor reveni la normal. (...)

Vă mulţumesc mult şi vă asigur de faptul că imediat ce starea de sănătate îmi va permite, voi reveni cu forţe noi la muncă”, a scris medicul Mihai Buescu pe pagina sa de Facebook.

Coronavirus în România, 11 noiembrie 2020. Record de pacienți care au murit de COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat ultimul bilanț al pandemiei de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore a fost înregistrat un nou record în ceea ce privește pacienții care au murit din cauza COVID-19. Până astăzi, 11 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 324.094 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

218.086 de pacienți au fost declarați vindecați

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.799 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.074 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 8.389 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Citiți și: Dr. Gabriel Diaconu, despre raportările zilnice de COVID: "Autoritățile române mint. Guvernul Orban minte"

×
Subiecte în articol: medic coronavirus Vaslui Mihai Buescu
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close