Antena 3 CNN Coronavirus Medicii americani rup tăcerea în plină pandemie. Ce ascund autoritățile internaționale și cât de grav este, de fapt, noul coronavirus

Medicii americani rup tăcerea în plină pandemie. Ce ascund autoritățile internaționale și cât de grav este, de fapt, noul coronavirus

Medicii americani rup tăcerea în plină pandemie criticând reacțiile autorităților și pe cele ale comunității internaționale cu privire la noul coronavirus și gravitatea sa. Postarea de pe Twitter a președintelui american care curprindea declarațiile controversate ale doctorilor a fost ștearsă de pe popularea rețea. Iată ce dezvăluie medicii americani.

Medicii americani rup tăcerea în plină pandemie. Ce ascund autoritățile internaționale și cât de grav este, de fapt, noul coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    04 Aug 2020   •   07:15

”Ne aflăm aici pentru că noi credem că poporul american nu a aflat toate informațiile existente în țara noastră. Avem experiți, dar există mai mulți în întreaga țară, așa că mulți dintre noi am decis să ne unim. Noi suntem doctorii din prima linie din America, ne aflăm aici doar ca să ajutăm pacienții americani și să vindecăm națiunea.

Avem multe informații pe care vrem să vi le împărtășim. Americanii au fost lăsați pradă fricii. Nu suntem blocați de coronavirus, cât sutem blocați de plasa fricii. Plasa aceasta ne-a înconjurat și ne strivește, lasă poporul american, societatea și economia fără viață. Nu are niciun sens”, și-a început discursul unul dintre medicii care a hotărât să dezvăluie ce li se ascund americanilor.

Medicii americani au rupt tăcerea în plină pandemie. Ce ascund autoritățile și cât de grav este, de fapt, noul coronavirus

Medicii americani au rupt tăcerea în plină pandemie. Ce ascund autoritățile și cât de grav este noul coronavirus

Un alt medic american a adus vești bune, susținând că copiii reacționează bine la Covid-19 și puncând că numărul infectaților din spitalele americane rămâne relativ redus. 

”Unii se temeau că acești copii vor fi cei care vor răspândi mai mult infecția, dar se întâmplă exact opusul. Copiii tolerează virusul foarte bine, nu îl transmit părinților sau profesorilor.”, a explicat un medic pediatru cu o experiență de36 de ani, care a subliniat că n există niciun caz de transmisie de la elev la profesor, în întreaga lume. 

În aceste condiții medicii americani militează pentru redeschiderea școlilor, fără teamă. ”Trebuie să readucem la normal viețile copiilor noștri. Cum putem face acest lucru? Îi readucem în sălile de clasă. 

Medicii americani susțin că există probleme cu acuratețea testelor și chiar dacă numărul infectaților ar fi cel real, cei mai mulți au dezvoltat forme ușoare sau sunt asimptomatici. ”Numărul de cazuri pe care îl vedem mereu cum crește, este practic irelevant și chiar dacă ni s-ar fi spus acum câteva luni că acestea sunt cifrele care vor apărea în presă, noi am râs de multe ori pe acest subiect. Vorbim despre imunitatea de turmă. Sunt mulți testați pozitiv care nu au simptome sau au simptome ușoare”.

Doctorii americani afirmă că virusul este mortal doar pentru persoanele cu comorbidități - diabet, obezitate etc și sunt îngrijorați că autoritățile nu vorbesc atât de mult despre acest lucru, pe cât ar trebui. ”Dacă sunteți tineri și sănătoși, vă veți reveni. Dacă aveți sub 60 de ani și nu aveți comorbidități, boala este mai puțin mortală decât gripa. Acestea sunt vești mari pentru americani și nu vi se spune nimic.”

Nu în ultimul rând, medicii critică autoritățile americane pentru că nu transmit un mesaj de speranță populației, de exemplu cel legat despre eficacitatea tratamentelor. Unii dintre medicii care s-au alăturat mișcării afirmă chiar că studiile despre tratamentele împotriva Covid-19 le-ar fi fost boicotate.

×
Subiecte în articol: medici coronavirus
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close