Antena 3 CNN Coronavirus Medicul Virgil Musta: ”Important e să nu ne îmbolnăvim. Suntem la pragul între viață și moarte”

Medicul Virgil Musta: ”Important e să nu ne îmbolnăvim. Suntem la pragul între viață și moarte”

Medicul Virgil Musta insistă din nou că prevenția este deosebit de importantă.

Medicul Virgil Musta: ”Important e să nu ne îmbolnăvim. Suntem la pragul între viață și moarte”
de Andreea Cigolea    |    04 Oct 2020   •   11:30

Important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, s-ar putea să avem nevoie de internare și să nu mai avem unde să ne internăm”, transmite medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

”Accentuez de fiecare dată, important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare și să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă și nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poți auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esențiale nu le poți da la domiciliu. Terapia Intensivă este plină”, a transmis dr. Virgil Musta.

Conform aceluiași mesaj, dacă cumva există o persoană care face formă severă și „se decompensează”, de asemenea, nu mai are unde să fie tratat.

„Suntem la pragul între viață și moarte și trebuie să înțelegem acest lucru și să fim foarte responsabili", adaugă medicul.

×
Subiecte în articol: Virgil Musta boala moarte
Parteneri
Hidroelectrica face angajări şi oferă salarii de 10.000 de lei
x close