Antena 3 Coronavirus Mesajul zdrobitor al unei asistente medicale din Italia: ”Sunt obosită fizic, nu mai pot merge la baie. Nu îmi permit luxul de a merge înapoi la casa mea”

Mesajul zdrobitor al unei asistente medicale din Italia: ”Sunt obosită fizic, nu mai pot merge la baie. Nu îmi permit luxul de a merge înapoi la casa mea”

18 Mar 2020   •   12:08
Mesajul zdrobitor al unei asistente medicale din Italia: ”Sunt obosită fizic, nu mai pot merge la baie. Nu îmi permit luxul de a merge înapoi la casa mea”

O asistentă medicală din Milano, Italia, a postat un mesaj impresionant, în care caută să atragă oamenilor atenția cu privire la eforturile depuse de personalul medical în această perioadă dificilă, dar și de responsabilitatea pe care o avem fiecare în această luptă cu virusul COVID-19.

”Sunt asistentă și în momentul de față mă confrunt cu această urgență medicală. Îmi este și mie frică, dar nu de a merge la cumpărături, ci de a merge la muncă. Îmi este frică pentru că masca s-ar putea să nu acopere cum trebuie fața, sau că m-am atins din greșeală cu mănuși murdare, sau că poate lentilele ochelarilor nu îmi acoperă complet ochii și ceva a trecut de ele. Sunt obosită fizic pentru că dispozitivele de protecție sunt proaste, costumul de laborator te face să transpiri și odată îmbrăcat, nu mai pot merge la baie sau să beau ceva pentru șase ore.

Sunt obosită psihologic, la fel ca toți colegii mei care au fost în aceeași situație de câteva săptămâni, dar asta nu ne va opri din a ne face treaba, așa cum am făcut-o mereu. Voi continua să am grijă de pacienții mei, pentru că sunt îndrăgostită de job-ul meu. Cer oricui citește această postare  să nu invalideze efortul pe care îl facem, să fie altruiști, să stea acasă și astfel să îi protejeze pe cei care sunt cei mai fragili. Noi, tinerii, nu suntem imuni la coronavirus, și noi ne putem îmbolnăvi, sau mai rău, te putem îmbolnăvi pe tine. Nu îmi permit luxul de a merge înapoi la casa mea în carantină, trebuie să merg la muncă și să îmi fac treaba. Făceți-o și voi pe a voastră, vă rog frumos” a scris asistenta pe contul său de socializare.

×
Subiecte în articol: asistenta coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close