Antena 3 CNN Coronavirus Metroul nu va circula în noaptea de Paşte

Metroul nu va circula în noaptea de Paşte

Metroul nu va circula în noaptea de Înviere, având în vedere că Ordonanţa Militară nr. 2 interzice accesul publicului în lăcaşurile de cult, informează Metrorex, vineri, într-un comunicat de presă.

Metroul nu va circula în noaptea de Paşte
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    03 Apr 2020   •   14:01

"Informăm publicul călător că, în contextul actual şi ţinând cont de Ordonanţa Militară nr. 2/21.03.2020, care prevede la art. 9, alin. 2 că "se pot oficia slujbe în locaşele de cult de către slujitorii bisericeşti/religioşi, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online", în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020, trenurile de metrou nu vor circula", spune Metrorex.

Potrivit sursei citate, în restul perioadei Sărbătorilor Pascale, adică în perioada 17 - 20 aprilie, metroul va circula după următorul program: pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni - Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny - Preciziei) trenurile de metrou vor circula la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Străuleşti) la un interval de circa 11 minute. 
 

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou Paste coronavirus
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close