Antena 3 CNN Coronavirus Mihai Făgădaru, unul dintre protestatarii anti COVID și susținători ai Dianei Șoșoacă, a murit de COVID

Mihai Făgădaru, unul dintre protestatarii anti COVID și susținători ai Dianei Șoșoacă, a murit de COVID

Mihai Făgădaru, unul dintre protestatarii anti COVID și mari susținători ai Dianei Șoșoacă, a murit infectat cu COVID, azi noapte.

Mihai Făgădaru, unul dintre protestatarii anti COVID și susținători ai Dianei Șoșoacă, a murit de COVID
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2021   •   10:16

În toată această perioadă de pandemie, Făgădaru s-a numărat printre promotorii mesajului antivaccin, a luat parte la manifestațiile împotriva măsurilor de protecție, iar în ultima sa postare pe contul de Facebook din 30 octombrie, a postat un video de la un protest împotriva certificatului Verde, din Piața Universității din București. Contul acestuia e plin de filmulețe și mesaje antivaccin sau anti măsuri de protecție.

Cu câteva zile în urmă, Făgădaru s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a fost internat în stare gravă la spital.

Fosta lui soție, actrița Ioana Picoș, a anunțat pe toată lumea că Făgădaru se află în stare foarte gravă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare.

Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de Facebook.

Făgdaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă, potrivit informațiilor G4Media.

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close