Antena 3 CNN Coronavirus Ministrul Muncii: Încurajez continuarea activității în această perioadă, pentru a evita dezechilibre în economie

Ministrul Muncii: Încurajez continuarea activității în această perioadă, pentru a evita dezechilibre în economie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, încurajează continuarea activității în această perioadă.

Ministrul Muncii: Încurajez continuarea activității în această perioadă, pentru a evita dezechilibre în economie
Sursa foto: Violeta Alexandru/Facebook
de S.T.    |    17 Mar 2020   •   20:53

„Încurajez continuarea activității în această perioadă, pentru a evita dezechilibre în economie. Întreruperea activității afectează nu numai firma ci și continuitatea muncii angajaților.

Legislația muncii permite continuarea activității pe care o desfășurăm, în alt spațiu decât locul de muncă organizat de angajator.

Vă încurajez să vă informați, după ce ați făcut o evaluare proprie a muncii pe care o desfășurați iar împreună cu angajatorul să luați o decizie asupra variantelor prin care vă puteți continua activitatea în condiții de izolare socială, fără a fi nevoie să o întrerupeți total.

Iată aici câteva informații despre Telemuncă, care, pe lângă munca la domiciliu, poate fi aplicată in această perioadă. În anumite domenii, cu asigurarea mijloacelor TIC necesare. Cred că se pretează mai mult pentru mediul privat, pentru angajații din administrația publică fiind la îndemână opțiunea muncii la domiciliu, pe lângă flexibilizarea programului.

România muncește!

Eu sunt la muncă!”, a scris Violeta Alexandru, marți seară, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii coronavirus
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close