Antena 3 CNN Coronavirus Mogoșoaia iese din carantină pe 2 ianuarie

Mogoșoaia iese din carantină pe 2 ianuarie

Comuna Mogoşoaia va ieşi din carantină sâmbătă, 2 ianuarie, la ora 22.00, a informat Prefectura judeţului Ilfov.

Mogoșoaia iese din carantină pe 2 ianuarie
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    01 Ian 2021   •   22:50

În urma evaluării analizei de risc a comunităţii din comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov, înaintată de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică - Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, a fost avizată ridicarea carantinei zonale începând cu data de 2 ianuarie, ora 22.00.

În prezent, rata de infectare în comuna Mogoșoaia este de 3.81 cazuri de COVID-19 confirmate la mia de locuitori.

ℹ COMUNICAT DE PRESĂ - 01.01.2021 Măsuri dispuse pentru comuna Mogoșoaia, începând cu data de 02.01.2021, ora...

Posted by Instituţia Prefectului - Judeţul Ilfov on Friday, 1 January 2021

Având în vedere că în Ciorogârla rata de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este mai mare de 3 la mia de locuitori, după încetarea aplicabilităţii măsurii de carantină zonală începând de sâmbătă, ora 22:00, timp de 14 zile, se vor pune în aplicare prevederile Hotărârii CJSU Ilfov nr. 81/18.12.2020.

Ca urmare, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă.

De asemenea, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

Sunt interzise activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, precum şi organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

×
Subiecte în articol: Mogosoaia carantină
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close