Antena 3 CNN Coronavirus Monica Pop: "Am primit un telefon. Avea COVID, stare foarte gravă. Doamna, care a trăit lângă somităţi medicale, nu a mers la spital, spunând că "acolo se omoară oameni"

Monica Pop: "Am primit un telefon. Avea COVID, stare foarte gravă. Doamna, care a trăit lângă somităţi medicale, nu a mers la spital, spunând că "acolo se omoară oameni"

Medicul Monica Pop cere românilor să nu mai ponegrească spitalele şi medicii, povestind că a sunat-o o doamnă cunoscută, bolnavă de COVID, în stare gravă, dar care nu a mers la spital.

Monica Pop: "Am primit un telefon. Avea COVID, stare foarte gravă. Doamna, care a trăit lângă somităţi medicale, nu a mers la spital, spunând că "acolo se omoară oameni"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2021   •   10:30

Femeia, "care a trăit o viaţă aproape de somităţi medicale", spune dr. Pop, i-a explicat că nu vrea să se ducă la spital pentru că "acolo  se omoară oameni".

Dr. Monica Pop: Mor pacienţii de teamă, acasă!

"Revin: Nu mai ponegriţi spitalele şi medicii! Nu e corect şi nici motivat! Mor pacienţii de teamă, acasă!

Sau, după ce ajung mult prea târziu la spital!!!

Pentru câţiva răi??!! Câţi faţă de cei care-şi dau sufletul pentru a salva vieţi şi care, fară discuţie, sunt infinit mai mulţi! Incomparabil! Şi atunci??!!

Prof. Pop: Această doamnă, cu COVID în stare gravă, nu a mers la spital, spunând că "acolo  se omoară oameni"

Azi am primit un telefon de la o doamnă cunoscută. COVID. Insuficiență respiratorie acută. De-abia mai vorbea! După părerea mea, stare foarte gravă. Nu a mers la spital, spunând că "acolo se omoară oameni"!

Dacă o asemenea persoană, care a trăit o viaţă aproape de somităţi medicale, poate face aşa ceva, nu e clar cât de greşită este strategia de comunicare??!! 

Se prezintă doar cazuri negative, număr de infectaţi, de internaţi în ATI şi de decese. Nimic despre cei 85% vindecaţi! Oribil!", a scris medicul Monica Pop, duminică, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Monica Pop COVID-19
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close