Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Anthony Fauci: Moş Crăciun, mai tare decât pandemia de COVID! Va aduce şi anul acesta bucurie în milioane de cămine

Dr. Anthony Fauci: Moş Crăciun, mai tare decât pandemia de COVID! Va aduce şi anul acesta bucurie în milioane de cămine

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional pentru Boli Infecţioase din SUA şi unul dintre cei mai reputaţi specialişti americani în adresarea pandemiei de COVID-19, dă asigurări că Moş Crăciun nu va fi împiedicat, anul acesta, de coronavirus în îndeplinirea misiunii sale.

Dr. Anthony Fauci: Moş Crăciun, mai tare decât pandemia de COVID! Va aduce şi anul acesta bucurie în milioane de cămine
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    20 Noi 2020   •   23:55

Iar misiunea sa este să aducă bucurie în milioane de case, în special printre copii. Dr. Fauci a ţinut să-i liniştească pe cei mici, într-o declaraţie citată de presa internaţională.

"Moşul, pe lângă multe alte calităţi, are o imunitate înnăscută. El nu va răspândi infecţia", a spus specialistul, spulberând, astfel, suspiciunile că Moş Crăciun ar fi în pericol din cauza obezităţii, a vârstei înaintate şi a trecutului de fumător.

În plus, dl. Crăciun a ţinut cont de recomandările medicilor şi a implementat un program de testare regulată a renilor. Spiriduşii sunt hotărâţi să păstreze distanţa socială iar la Polul Nord, acolo unde Moşul îşi are reşedinţa, portul măştii este uzual - sau, cel puţin, se practică acoperirea nasului şi a gurii, remarcă specialişti precum dr. Peter Hotez, decanul Facultăţii de Boli Tropicale de la Colegiul medical din Huston.

Lumea medicală a avertizat din timp că, în condiţii de pandemie, celebrarea Crăciunului în afara locuinţei personale va fi diferită de ce am văzut în ceilalţi ani.

În SUA, de pildă, Moş Crăciun va renunţa la tradiţionala sa vizită la Macy's, în Herald Square (New York), dar va avea, în schimb, o serie de apariţii virtuale. 

×
Subiecte în articol: Anthony Fauci COVID-19 Mos Craciun
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close