Antena 3 CNN Coronavirus Nevaccinații au voie, de astăzi, în supermarketurile din mall. În ce condiții se permite accesul

Nevaccinații au voie, de astăzi, în supermarketurile din mall. În ce condiții se permite accesul

De astăzi puteţi intra în mall fără să prezentaţi certificatul verde, dacă vreţi să mergeţi la magazinul alimentar din interiorul complexului comercial. Dar va trebui să respectaţi anumite condiţii.

Nevaccinații au voie, de astăzi, în supermarketurile din mall. În ce condiții se permite accesul
de Mia Lungu    |    Mădălina Ignat    |    07 Feb 2022   •   10:21

Accesul nevaccinaților în magazinele alimentare din mall-uri se va face, de azi, și fără certificat verde! Există însă anumite condiții care trebuie respectate!

CNSU a adoptat Hotărârea prin care propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, și care vine cu o modificare esențială pentru persoanele nevaccinate. Mai exact, și cei care nu sunt vaccinați pot intră în marile magazine alimentare din mall-uri fără să aibă certificat verde, însă în anumite condiții.

Vorbim despre culoare dedicate și controlate de intrare, deplasare și ieșire în/din acestea, cu asigurarea unei suprafețe de minim 4 mp raportat la suprafața destinată vânzării, pentru fiecare persoană și este limitat numărul coșurilor de cumpărături la numărul maxim de persoane ce pot avea acces.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close