Antena 3 CNN Coronavirus Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o vacanță în Ibiza

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o vacanță în Ibiza

Paris Saint-Germain a anunţat că trei dintre vedetele echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei jucători infectați sunt Neymar, Paredes şi Di Maria, potrivit L'Equipe. Conducerea clubului sportiv crede că cei trei s-au infectat după o vacanță în Ibiza.

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o vacanță în Ibiza
Sursa foto: Twitter/ SPORTbible
de Diana Dragotescu    |    02 Sep 2020   •   20:00

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat oficial că trei dintre jucătorii-vedetă ai echipei au fost confirmați cu Covid-19, după testele efectuate miercuri dimineaţă. Potrivit L'Equipe, pe lângă Leandro Paredes şi Angel Di Maria, şi Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

Toţi cei trei jucători infectați vor sta în carantină timp de o săptămână.

Neymar, infectat după o vacanță în Ibiza

Conducerea PSG a ajuns la concluzia că aceştia s-ar fi infectat în vacanţa petrecută la Ibiza, unde au mai fost și Keylor Navas şi Mauro Icardi.

Neymar s-a bucurat de odihnă după finala pierdută cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, alături de fiul său David Lucca, familie şi prieteni. Jucătorul brazilian a închiriat o casă cu vedere spectaculoasă la mare.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Neymar
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close