Antena 3 CNN Coronavirus O fată de 19 ani infectată cu noul coronavirus, violată de paramedic în ambulanță

O fată de 19 ani infectată cu noul coronavirus, violată de paramedic în ambulanță

O fată de 19 ani din India, infectată cu COVID-19, acuză că a fost violată în ambulanță de către paramedic, în drum spre spital.

O fată de 19 ani infectată cu noul coronavirus, violată de paramedic în ambulanță
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    08 Sep 2020   •   20:00

Tânăra susține că a fost agresată de un paramedic de 29 de ani în timp ce se afla pe drumul spre spital, scrie Daily Mail. Suspectul i-ar fi cerut scuze fetei înainte de a o amenința să păstreze tăcerea.

Potrivit autorităților, bărbatul are mai multe dosare penale. Acesta a fost arestat, transmite poliția locală.

Fata spune că în drum spre spital a fost dusă într-o zonă retrasă. Acolo, paramedicul și-a scos echipamentul de protecție și a violat-o. Ministrul Sănătății, KK Shailaja, a descris atacul din Kerala ca fiind ”șocant” și ”inuman”, relatează Daily Mail.

Atacul este cel mai recent dintr-o serie de infracțiuni sexuale din India. Săptămâna trecută, o fetiță de trei ani a fost violată și sugrumată.

India, cel mai periculos loc pentru femei

India a fost clasificată în 2018 cel mai periculos loc pentru femei din cauza nivelurilor sale ridicate de violență domestică și sexuală.

Sondajul realizat de Thomson Reuters Foundation, format din 550 de experți globali, a făcut clasificarea pe baza a 33.356 violuri și 89.097 atacuri din acel an.

×
Subiecte în articol: coronavirus ambulanta
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close