Antena 3 CNN Coronavirus O femeie s-a ales cu dosar penal și a fost pusă în carantină după ce a refuzat să le spună polițiștilor că s-a întors din Italia

O femeie s-a ales cu dosar penal și a fost pusă în carantină după ce a refuzat să le spună polițiștilor că s-a întors din Italia

O femeie din Gorj, care s-a întors din Italia cu autocarul, a refuzat să le spună polițiștilor de unde vine.

O femeie s-a ales cu dosar penal și a fost pusă în carantină după ce a refuzat să le spună polițiștilor că s-a întors din Italia
Sursa foto: Foto: Pixabay
14 Mar 2020   •   11:00

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii din Lugoj au fost sesizați că într-un autocar care se îndrepta către Gorj era o persoană care ar veni din Italia.

Femeia de 38 de ani a călătorit din Italia în Germania, iar vineri a coborât în Timișoara. A luat un alt autocar și a pornit spre Gorj.

Polițiștii au constatat că femeia de 38 de ani a călătorit din Italia în Germania, iar vineri a ajuns în Timișoara și a luat un autocar către Gorj.

Nu a vrut să spună oamenilor legii de unde s-a întors, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele acesteia și a fost pusă în carantină în județul Timiș.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat în urmă cu câteva zile că, în plină epidemie de coronavirus, cei care mint în privința țării din care se întorc riscă amenzi de 4.000 de euro.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus Gorj Raed Arafat
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close