Antena 3 CNN Coronavirus O profesoară de 25 din Baia Mare a fost răpusă de coronavirus. Mesaj emoționant al fratelui ei

O profesoară de 25 din Baia Mare a fost răpusă de coronavirus. Mesaj emoționant al fratelui ei

Timea, tânăra de numai 25 de ani din Baia Mare, decedată pe patul de spital după ce a fost infectată cu virusul COVID-19, va fi înmormântată joi, 27 august 2020. Anunțul a fost publicat pe rețelele de socializare de către fratele Timeei.

O profesoară de 25 din Baia Mare a fost răpusă de coronavirus. Mesaj emoționant al fratelui ei
Sursa foto: Facebook
de Silvia Țigănilă    |    26 Aug 2020   •   14:05

Timea era profesoară de biologie, la secția maghiară, și a predat la trei școli din județ: în Seini, Arduzel și Coltău. Era căsătorită și nu avea copii.

Vaaaaai sufletul meu, surioara mea dragă… De ce mi te-ai dus așa repede? Cine va avea grija de mine de acum înainte? Cine o sa îmi scrie zilnic? Cine o să mă sune zilnic să vadă dacă sunt bine, cine? Nu trebuia să pleci așa repede, aveai o viață întreagă înainte, o viață frumoasă, Ba chiar minunată… Nu trebuia să pleci așa repede surioara mea dragă… Să știi că te-am iubit nespus de mult deșii nu ți-am arătat îndeajuns, te-am iubit mereu și te voi iubi toată viața mea de acum înainte suflet blând, sper să mă veghezi de acolo de sus și să ai grijă de mine și de noi toți restul ce am rămas în urmă, te iubesc”, se arată în mesajul fratelui Timeei.

Timea va fi condusă pe ultimul drum

Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, înmormântarea Timeei va avea loc joi, 27 august, începând cu ora 12:00, la Cimitirul Dealul Florilor din zona Parcului Municipal Regina Maria din Baia Mare, transmite actualmm.ro.

Coronavirus în România, 26 august 2020. 54 de români au murit în ultimele 24 de ore

Coronavirus în România, 26 august 2020. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat bilanțul pandemiei de coronavirus pentru miercuri, 26 august. Astfel, în ultimele 24 de ore, 54 de români au murit după ce au fost infectați cu coronavirus.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.256 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 572 sunt cazuri pozitive la retestare.
 

×
Subiecte în articol: Baia Mare coronavirus
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close