Antena 3 CNN Coronavirus O școală din sectorul 4 trece în scenariul roșu. Măsuri de dezinfecție în mai multe unități de învățământ

O școală din sectorul 4 trece în scenariul roșu. Măsuri de dezinfecție în mai multe unități de învățământ

Școala Gimnazială numărul 194 din sectorul 4 al Capitalei va trece în scenariul roșu de funcționare, cu participarea la cursuri exclusiv online.

O școală din sectorul 4 trece în scenariul roșu. Măsuri de dezinfecție în mai multe unități de învățământ
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    04 Oct 2020   •   21:50

Cursurile la Școala 194 se vor muta în sistem online pentru următoarele 14 zile, a anunțat, duminică seara, printr-un comunicat, Primăria Sectorului 4.

”La Școala Gimnazială numărul 194 a fost înregistrat al patrulea caz confirmat cu infecție cu SARS-COV 2. În urmă cu o săptămână, două persoane au fost testate pozitiv, iar în acest weekend, alte două, fapt ce duce automat la scenariul roșu de funcționare. Întreaga activitate didactică se va muta exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile”, se arată în comunicat.

De asemenea, Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgență, măsuri de dezinfecție a altor șapte unități de învățământ, după ce în ultimele 48 de ore, câte o persoană din fiecare dintre școli a fost confirmată pozitiv la SARS-COV 2.

Elevi confirmați cu COVID-19

Aceste unități sunt: Școala Gimnazială nr. 79 (un elev confirmat cu Covid), Colegiul Național Ion Creangă (un elev confirmat cu Covid), Școala Gimnazială nr. 129 (un elev confirmat cu Covid), Colegiul Național Mihai Eminescu (un elev confirmat cu Covid), Școala Gimnazială nr. 113 (un elev confirmat cu Covid), Școala Gimnazială nr.194 (doi elevi confirmat cu Covid) și Școala Gimnazială „Mărțișor” (un elev confirmat cu Covid).

Citiți și: Județul din România în care masca e obligatorie și la 100 de metri de școală

 

×
Subiecte în articol: coronavirus şcoală
Parteneri
Val de aer polar în România! Temperaturi de până la -20 de grade!
x close