Antena 3 CNN Coronavirus Octavian Jurma: "Copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei"

Octavian Jurma: "Copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei"

”Multă lume așteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5 și Omicron fără că noi să facem nimic, dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numește vaccin”, afirmă medicul Octavian Jurma. Fără vaccinare, în acest an copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei, spune el.

Octavian Jurma: "Copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    02 Ian 2022   •   12:15

”Multă lume așteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5 și Omicron fără că noi să facem nimic. Dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numește vaccin. Doar că trebuie să facem ceva ca să ne păzească de rele”, scrie pe Facebook Octavian Jurma.

”Vaccinul este un miracol produs de minți luminate, pe care îl refuzăm pentru că ascultăm de minți întunecate... E foamete mare în lume și Dumnezeu ne-a dat posmegii ca să nu murim de foame nu ca să ne îndestulăm, dar noi îi refuzăm pentru că trebuie să facem ceva ca să îi muiem. Apoi, dacă totuși i-am muiat, protestăm 'cât mai trebuie să mâncăm posmegi?' La care ecoul ne răspunde 'cât mai trebuie să trăim?'...”, a mai scris medicul.

Potrivit acestuia, fără vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei.

"În 2022 ne așteaptă însă o decizie și mai grea decât să ne muiem posmegii pentru noi. Va trebui să muiem posmegii pentru copiii noștri. Fără noi, fără decizia noastră de ne proteja copiii de virus și de boală prin vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei. Pentru a lua asemea decizii de viață și de moarte, Dumnezeu ne-a dat deja miracolul accesului la Adevăr.

Cu ajutorul științei care cercetează adevărul despre legile naturii am descoperit vaccinul ca o unealtă de îmblânzire și a variantei Delta. Am refuzat leacul, am îmbrățișat boala și am murit cu zecile de mii. Dumnezeu nu ne poate ajuta cu forță pentru că asta ar însemna că ne lipsește de libertatea de a decide singuri și de dreptul de a fi judecați după faptele noastre. Mare ispita de a cere lui Dumnezeu să îți și moaie posmegii pe care ți i-a dat să nu mori de foame, să îi ceri să te scape de gravitație când refuzi parașuta sau să te scape de înec când refuzi colacul de salvare...

Să nu uităm că până și pentru un adevăr care pare azi banal, cum este faptul că Pământul se rotește în jurul Soarelului, oameni iubitori de adevăr au fost judecați și uciși de negaționiștii vremii tot cu crucea în mâna. Ignoranța nu e sfântă! Negând adevărul nu poți face bine... Sper ca în 2022 să nu ajungem să negăm iarăși că Pământul se învârte în jurul Soarelului, că deja am ajuns să negăm că este rotund...”, adaugă medicul Jurma.

El recapitulează marile adevăruri incontestabile ale științei: „Pământul e rotund! Pământul se învârtește în jurul Soarelului! Virusul ucide, vaccinul protejează! 2+2 = 4!”

”Adevărul e terapeutic, oricât este de amar. Minciuna e toxică, oricât este de plăcută. Mare ispita de a deveni slujitorul minciunii, pentru că multe îți promite Diavolul ca să te facă să plătești pentru ceea ce a plătit deja Fiul lui Dumnezeu pentru tine. La multe rotații în jurul Soarelului”, încheie Octavian Jurma.

×
Subiecte în articol: Octavian Jurma copiii pandemie vaccinare
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close