Antena 3 CNN Coronavirus Octavian Jurma: "România ar putea ieși săptămâna viitoare din valul 5-Omicron"

Octavian Jurma: "România ar putea ieși săptămâna viitoare din valul 5-Omicron"

România ar putea ieși din valul cinci al Omicron săpămâna viitoare şi ar putea să aibă parte de "o perioadă liniștită" în timpul verii, apreciează cercetătorul Octavian Jurma.

Octavian Jurma: "România ar putea ieși săptămâna viitoare din valul 5-Omicron"
Sursa foto: Facebook/ Octavian Jurma
de Georgiana Adam    |    13 Mai 2022   •   08:21

"Azi incidența națională a revenit pe trend descendent și a ajuns la 0,5 la mie. (...) Săptămâna viitoare Cluj și București vor coborî în sfârșit sub unu la mie. 

Sunt județele de referință cele mai credibile și pentru restul țării", a scris Octavian Jurma, vineri, pe pagina de Facebook.

Medicul spune că lunile iunie și iulie sunt perioada cea mai sigură pentru relaxare și vacanțe.

"Săptămâna viitoare sper să ieșim din valul 5-Omicron după care să avem parte de o perioadă liniștită. 

Lunile iunie-iulie (+mai și august ca luni de tranziție) se dovedesc și în al 3-lea an pandemic perioada cea mai sigură pentru relaxare și vacanțe. 

Avem deci un interval clar în care putem să ne bucurăm în siguranță de răgazul pe care ni-l oferă pandemia și vă recomand să vă luați o vacanță în care să vă încărcați bateriile indiferent ce amenințări se adună la orizont pentru toamnă", a mai scris mediul pe rețeaua de socializare.

Azi incidenta nationala a revenit pe trend descendent si a ajuns la 0.5 la mie. In imagine aveti istoricul incientei in...

Publicată de Octavian P Jurma pe Joi, 12 mai 2022

Octavian Jurma: "Valul 6 e o certitudine în toamnă. Va debuta la finalul lui august | Singura pandemie care s-a terminat e cea din 1918"

În România, va urma şi valul şase al pandemiei COVID, atrage atenţia medicul Octavian Jurma, care preconizează că acest val va veni în toamnă.

"Valul 6 este aproape o certitudine în toamnă şi va debuta probabil la finalul lunii august", este de părere medicul Octavian Jurma.

Specialistul spune că pandemia nu s-a terminat. "Din păcate, singura pandemie care s-a terminat este cea din 1918, pentru că cea din 2020 este bine mersi şi produce noi tulpini într-un ritm ameţitor", continuă medicul.

×
Subiecte în articol: Octavian Jurma
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close