Antena 3 CNN Coronavirus Organizația Mondială a Sănătații a lăudat modelul suedez, care nu a impus restricții dure

Organizația Mondială a Sănătații a lăudat modelul suedez, care nu a impus restricții dure

Organizația Mondială a Sănătații a lăudat modelul suedez, care nu a impus restricții atât de dure. Reprezentații OMS spun că dacă vrem să revenim la normalitate, ar trebui să învățăm din modelul suedez

Organizația Mondială a Sănătații a lăudat modelul suedez, care nu a impus restricții dure
Sursa foto: Pexels
30 Apr 2020   •   20:58

Anunțul a răsturnat tot ce s-a întâmplat în această stare de urgență la nivel mondial pentru că a lăudat Suedia, unde nu au fost impuse restricții atât de dure.

„Cred că, dacă este să ajungem la o nouă normalitate, Suedia reprezintă, din multe puncte de vedere, modelul pentru viitor. Dacă vrem o societate în care să nu avem restricții, atunci societatea va trebui să se adapteze pe termen mediu sau lung, timp în care relațiile noastre fizice și sociale vor fi influențate de prezența virusului.

Va trebui să fim conștienți de faptul că virusul este prezent, iar noi va trebui, ca indivizi, familii și comunități să facem tot posibilul, în orice moment, pentru a preveni răspândirea virusului. Iar asta poate să însemne inclusiv schimbarea modului de viață”, a declarat un reprezentat al Organizății Monisale a Sănătății. 

OMS a lăudat modelul suedez, care nu a impus restricții dure

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close