Antena 3 CNN Coronavirus Paulo Dybala, al treilea jucător de la Juventus infectat cu coronavirus, precizări legate de starea sa: "Am avut simptome puternice. Abia puteam respira"

Paulo Dybala, al treilea jucător de la Juventus infectat cu coronavirus, precizări legate de starea sa: "Am avut simptome puternice. Abia puteam respira"

Paulo Dybala, unul dintre fotbaliștii echipei Juventus, a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile. Oriana, partenera sa, a fost testată şi ea pozitiv. Dybala e al treilea jucător de la Juventus care primeşte această veste.

Paulo Dybala, al treilea jucător de la Juventus infectat cu coronavirus, precizări legate de starea sa: "Am avut simptome puternice. Abia puteam respira"
Sursa foto: Instagram
27 Mar 2020   •   21:32

Partenera sa de viață, Oriana, a fost și ea confirmată cu noul virus.

Paulo Dybala este al treilea jucător de la Juventurs care a fost infectat, ceilalți doi fiind Daniele Rugani şi Blaise Matuidi.

Sportivul Dybala și partenera sa stau izolați în locuința lor din Torino și se recuperează. Vedeta Juventus a făcut o serie de declarații despre simptomele sale.

„Am avut simptome puternice, dar astăzi mă simt deja mai bine. Acum mă pot mişca mai uşor, pot merge şi voi încerca să mă antrenez. Abia puteam respira, nu puteam face nimic mai mult de cinci minute, iar muşchii mă dureau. Din fericire, eu şi Oriana suntem mai bine acum”, a spus Paulo Dybala.

Fotbalistul se află în izolare din data de 11 martie, cu multe zile înainte să fie testat.

×
Subiecte în articol: Paulo Dybala coronavirus Juventus
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close