Antena 3 CNN Coronavirus Petre Daea s-a vindecat de COVID: "E un tunel al suferinţei unde luminile sunt intermitente"

Petre Daea s-a vindecat de COVID: "E un tunel al suferinţei unde luminile sunt intermitente"

Fostul ministru al agriculturii, Petre Daea, s-a externat, joi, din spitalul Matei Balş, după ce medicii l-au declarat vindecat de COVID-19.

Petre Daea s-a vindecat de COVID: "E un tunel al suferinţei unde luminile sunt intermitente"
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    24 Dec 2020   •   19:50

El i-a elogiat într-un stil personal, presărat cu metafore, pe medicii şi asistenţii care l-au îngrijit.

"Am trecut şi eu prin acest tunel al suferinţei umane, care nu este nici scurt, nici iluminat continuu. E cu lumină intermitentă, când de speranţă, când de deznădejde. M-a ajutat corpul medical de la spitalul Matei Balş şi aceşti 'roboţi' cu ochi de om, care nu ştii ce sunt, de la infirmier la medic şi care, doar privindu-te, îţi transmit speranţa vindecării în lupta aceasta cu un duşman nevăzut şi, din nefericire, de multe ori bagatelizat.

Petre Daea: Virusul nu stă la semafor, trebuie să respectăm regulile

Acest virus nu stă la semafor. Trebuie să respectăm regulile, pentru că altfel nu putem fi într-o situaţie confortabilă şi fiecare îşi doreşte să fie acasă", a spus fostul ministru al agriculturii, într-o intervenţie la Antena 3.

Daea, în vârstă de 71 de ani, fost ministru al agriculturii în guvernele Năstase, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă, a semnalat şi pe Facebook faptul că a învins coronavirusul în ajun de Crăciun.

"(...) Alături de doi camarazi mai tineri, de 32, respectiv 50 ani, am împărțit bucuria vindecării, devenind prieteni. Cu gândul la binele nostru și al tuturor, mă întorc în lumea comunicării pe Facebook pentru a mulțumi celor care mi-ați fost alături în fel și chip.

Un supliment de respect și recunoștință pentru cei ce m-au ajutat să iau drumul spre spital: soția Camelia, colegii Ciolacu, Stănescu, profesorii Rafila și Cercel", a scris pe Facebook fostul ministru.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close