Antena 3 CNN Coronavirus Petrecerile pe plajă revin în Mamaia și Vama Veche: Cum petrec turiștii de pe litoral primul weekend de libertate

Petrecerile pe plajă revin în Mamaia și Vama Veche: Cum petrec turiștii de pe litoral primul weekend de libertate

Atmosfera de libertate se simte cel mai bine la malul mării. Reporterii Antena 3 au stat de vorbă cu turiștii sosiți deja în stațiunile Mamaia și Vama veche, de pe litoralul românesc, și i-au întrebat ce planuri au pentru primul weekend după relaxarea restricțiilor.

Petrecerile pe plajă revin în Mamaia și Vama Veche: Cum petrec turiștii de pe litoral primul weekend de libertate
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Mai 2021   •   11:43

Oamenii spun că au mers la mare să simtă briza cu adevărat, așa cum nu au făcut-o de anul trecut, pentru că au fost obligați să poarte masca de protecție.

Cei care au sosit pe litoral spun că vor rămâne și duminică și, cel mai probabil, vor reveni și săptămânile viitoare, cu atât mai mult cu cât au de gând să se bucure din plin de senzația de libertate care li se oferă.

Turiștii din Vama Veche profită de soare sâmbătă. Sunt mulți oameni pe plajă și pare că stățiunea s-a întors la normalitate. Cei mai curajoși au făcut și baie în mare. Cel mai mult îi bucură că masca de protecție pe plajă rămâne o amintire și nu trebuie să se mai uite tot timpul la ceas, ca să fie în case la ora 22:00. 

Plajă nu va mai fi goală noaptea, cei care iubesc Vama Veche, vor putea sta cât vor dori pe plajă. Se va auzi din nou muzică, până în zori, iar terasele vor funcționa mai mult, până la ora 24:00.

Coloane de mașini pe Autostrada Soarelui, spre litoral, și pe DN 1

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, sâmbătă, pe sensul către litoral. S-au format coloane de maşini de 1 - 2 kilometri, din cauza restricțiilor de circulație. Coloane de mașini sunt și pe DN 1, în Comarnic și Bușteni.

Centrul Infotrafic anunță că pe autostrada A2 București – Constanța s-a format o coloană de mașini care oscilează între 1 și 2 kilometri pe sensul către litoral, în zona lucrărilor de la Cernica, unde circulația este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență.

Pe DN 1 Ploiești – Brașov, în Comarnic s-a format o coloană în mișcare pe aproximativ 3 kilometri, pe direcția către Brașov. În Bușteni coloana este intermitentă, în mișcare, pe 2 kilometri, pe direcția către Brașov.

În Sinaia, Azuga și Predeal traficul este normal.

De asemenea, pe autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București-Ploiești și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu se circulă în condițiile unor valori de trafic normale.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close