Antena 3 Coronavirus Petroșani: Două persoane internate în același salon cu tânăra infectată au murit

Petroșani: Două persoane internate în același salon cu tânăra infectată au murit

de L.D.    |    13 Mar 2020   •   13:01
Petroșani: Două persoane internate în același salon cu tânăra infectată au murit
Sursa foto: antena3

Două persoane internate în acelaşi salon cu tânăra de 26 de ani din Petroşani infectată cu noul coronavirus au murit, au anunţat, vineri, reprezentanţii Prefecturii Hunedoara. Cele două persoane aveau teste negative pentru coronavirus, cauza deceselor nefiind cunoscută la această oră.

Din primele informații, se pare că cele două persoane aveau teste negative pentru coronavirus, cauza deceselor nefiind cunoscută la această oră.

Potrivit autorităţilor din Hunedoara, cele două persoane au stat în acelaşi salon cu tânăra de 26 de ani depistată pozitiv cu coronavirsus, în secţia de neurologie a Spitalului Petroşani.

„Spitalul de Urgență din Petroșani a informat DSP- HD despre decesul a două paciente care au fost în salon cu persoana de 26 de ani depistată pozitiv. Pentru aceste două persoane s-a primit rezultat negativ pentru COVID 19. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru depistarea contacților direcți ai celor 6 persoane depistate pozitiv, ieri (joi - n.r.). La această acțiune din Valea Jiului participă medicii epidemiologi de la Direcția de Sănătate Publică - jud. Hunedoara și de la toate spitalele din județ", anunţă reprezentanţii Prefecturii Hunedoara.

Secţia Neurologie a Spitalului Petroşani este închisă.

Potrivit autorităţilor din Hunedoara, mai multe cadre medicale din Spitalul Petroşani, dar şi angajaţi ai Ambulanţei Hunedoara şi ai unei clinici private din Hunedoara au intrat în contact cu tânăra care a plecat de acasă, deşi era în izolare la domiciliu, pentru a-şi face mai multe analize medicale.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close