x close

Dosar penal în cazul unui bărbat, cu simptome, refuzat de două ori să fie testat. Ulterior a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

03 Apr 2020   •   11:38
Dosar penal în cazul unui bărbat, cu simptome, refuzat de două ori să fie testat. Ulterior a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Piatra Neamt au deschis dosar penal în cazul unui bărbat de 45 de ani care, prezentând simptome specifice coronavirus, s-a prezentat de două ori la spital pentru testare. A fost refuzat și trimis acasă, deși soția lui era deja confirmată pozitiv.

Pentru că se simțea rău și avea simptomele cunoscute ale infectării cu coronavirus, bărbatul s-a prezentat în zilele de 18 și 20 de martie la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ și a solicitat să fie testat.

Cadrele medicale l-au refuzat. Trei zile mai târziu, pentru că se simțea tot mai rău, omul a solictat Ambulanța, moment în care a fost, în sfârșit, testat.

Rezultatul a fost pozitiv cu COVID19, iar bărbatul a fost transferat la un spital din Iași.

”În data de 23.03.20202, bărbatul a fost adus cu ambulanța la unitatea medicală din Neamț, ocazie cu care s-a dispus testarea fiind diagnosticat pozitiv. De asemenea se cercetează și dacă au fost respectate protocoalele privind transportul și transferul între unitățile medicale a persoanelor infectate cu virusul COVID 19, în condițiile în care, după diagnosticare, pacientul a fost transferat la un spital din municipiul Iași”, se arată în comunicatul Parchetului de pe langa Judecatoria Piatra Neamt.

Bărbatul este soțul unei farmaciste care era deja confirmată pozitiv cu coronavirus.

Citeşte mai multe despre:

Piatra Neamt dosar penal barbat coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati