Antena 3 Coronavirus Pilotul de raliu Dan Gîrtofan, internat cu Covid-19, după prima doză de vaccin AstraZeneca

Pilotul de raliu Dan Gîrtofan, internat cu Covid-19, după prima doză de vaccin AstraZeneca

de Claudia Popovici    |    06 Apr 2021   •   21:32
Pilotul de raliu Dan Gîrtofan, internat cu Covid-19, după prima doză de vaccin AstraZeneca Facebook Dan Gîrtofan

Pilotul de raliu Dan Gîrtofan a fost vaccinat cu prima doză din serul AstraZeneca pe 15 martie. La nici trei săptămâni după imunizare, acesta a fost internat în spital.

Anunțul a fost făcut chiar de pilotul de raliu, într-o postare făcută pe reţelele de socializare. Dan Gîrtofan a precizat  că se simte bine și le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de susţinere.

„Multi dintre voi știu ca nu m-am temut niciodată de nimic. Nici chiar atunci, când viaţa, în cele mai surprinzătoare şi teribile momente m-a lăsat pentru o clipa fără aer. Mereu am găsit rezerve să-mi împing timpul tot mai în faţă, să mi-l fac aliat şi împreună cu el să îmi fac planuri pe termen lung.

Planuri îmi fac şi astăzi, chiar daca de pe un pat al spitalului

Planuri îmi fac şi astăzi, chiar daca de pe un pat al Spitalului de Boli Infecțioase unde, de la finalul săptămânii trecute, ma ţine captiv virusul care parca se încăpățânează să oprească mișcarea de rotație a Pământului.

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune si pentru sinceritatea cu care v-ati manifestat îngrijorarea. Le mulțumesc cadrelor medicale care îmi sunt în aceste zile, cea mai devotată şi profesionistă “echipa de asistenţă tehnică”.

Vă asigur că astăzi mă simt bine, dar nu atât de bine precum mă voi simți mâine! Să ne vedem sănătoși!”, a transmis pilotul Dan Gîrtofan pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close