Antena 3 CNN Coronavirus Platforma de vaccinare afișează de astăzi tipurile de vaccin din fiecare centru. Harta interactivă a centrelor de vaccinare

Platforma de vaccinare afișează de astăzi tipurile de vaccin din fiecare centru. Harta interactivă a centrelor de vaccinare

Românii au la dispoziție o hartă interactivă a centrelor de vaccinare. Aceasta arată în timp real câte locuri sunt disponibile în centrele de vaccinare din țară, dar și ce tip de ser se folosește.

Platforma de vaccinare afișează de astăzi tipurile de vaccin din fiecare centru. Harta interactivă a centrelor de vaccinare
Sursa foto: CNCAV
de Sergiu Cora    |    25 Mar 2021   •   16:23

CNCAV a anunțat că împreună cu specialiștii de la STS au actualizat platforma națională de vaccinare. Acum, cine dorește să își facă o programare va putea vedea și cer se folosește în fiecare centru. Totodată, sunt prezente și informații cu privire la gradul de ocupare din fiecare centru și numărul de locuri disponibile.

La fiecare centru sunt afișat și date cu privire la numărul de persoane care s-au înscris pe listele de așteptare și legate de locurile care sunt disponibile la acest moment.

Specialiștii de la CNCAV au mai precizat că harta este una interactivă și este important ca oamenii să știe că pot face căutările în funcție de locurile disponibile la nivelul țării sau în funcție de centrele din județ. Harta interactivă poate fi consultată aici.

"Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca", anunță CNCAV.

×
Subiecte în articol: vaccinare platformã centre harta CNCAV
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close