Antena 3 Coronavirus Polițiștii și jandarmii din Timiș sunt pe urmele a 12 cetățeni străini care au fugit dintr-un centru de carantină

Polițiștii și jandarmii din Timiș sunt pe urmele a 12 cetățeni străini care au fugit dintr-un centru de carantină

23 Apr 2020   •   20:50
Polițiștii și jandarmii din Timiș sunt pe urmele a 12 cetățeni străini care au fugit dintr-un centru de carantină
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Mai multe persoane au fugit dintr-un centru de carantină din județul Timiș.

Polițiștii și jandarmii din Timiș sunt pe urmele a 12 persoane care au fugit din carantină. E vorba de cetățeni străini din Turcia, Maroc, Libia, Algeria.

Străinii au vârste cuprinse între 21 și 46 de ani. Au reuşit să fugă pe sub gardul care împrejmuieşte centrul de carantină.

Zece dintre aceștia fuseseră aduși marți în containerele de la Pădurea Verde, după ce au fost găsiți plimbându-se prin Timișoara.

Ceilalţi doi urmau să iasă din izolare săptămâna viitoare.

„Nu sunt violenți. Au fost pașnici. Nu a fost niciun indiciu că ar exista posibilitatea ca aceștia să iasă din centru și să plece”, a declarat Cristian Marc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

Fugarii se vor alege cu dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi, după ce vor fi găsiți, vor fi duși înapoi în carantină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close