Antena 3 CNN Coronavirus Prefectul Capitalei, înainte de şedinţa prin care se stabilesc noile restricţii: "Nu schimbăm nimic"

Prefectul Capitalei, înainte de şedinţa prin care se stabilesc noile restricţii: "Nu schimbăm nimic"

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a explicat înainte de şedinţa prin care se vor adopta noile restricţii în Bucureşti, că măsurile ce vor fi aplicate sunt acelaşi care au fost adoptate prin Hotărârea de Guvern.

Prefectul Capitalei, înainte de şedinţa prin care se stabilesc noile restricţii: "Nu schimbăm nimic"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   12:02

"Nu modificăm nimic, sunt regulile din ordinul miniștrilor, credem că e bine să fie prinse în același act. Măsurile o să intre în vigoare de la ora 00.00, dar noua oră de la care nu putem să ieșim va intra în vigoare duminică seară", a spus prefectul Alin Stoica.

Acesta a explicat că pe site-ul Prefecturii, dar şi pe Facebook, vor fi postări la care oamenii pot pune întrebări şi vor primi răspuns pentru toate aspectele legate de restricţiile ce vor fi aplicate în Bucureşti.

De asemenea, prefectul a precizat că Bucureştiul este în scenariul propus de Guvern şi a adăugat că, în cazul în care incidenţa va depăşi 7,5 cazuri la mia de locuitori, vor fi aplicate şi alte restricţii.

Prefectul Capitalei participă, astăzi, la ora 12.00, la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti pentru adoptarea şi aplicarea noilor restricţii de circulaţie adoptate de Guvernul României.

În prezent, Capitala are o incidenţă mai mică de 7,5 cazuri la mia de locuitori, motiv pentru care se aplică restricţiile de circulaţie începând cu ora 20.00 doar pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. În aceleaşi zile, magazinele se vor închide la ora 18.00.

×
Subiecte în articol: București prefectul Capitalei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close